Good Vibes Booking

Good Vibes Booking

- en unik musikoplevelse

Glemmer du ?

Duoen “Glemmer du” med Jazzguitaristen Jakob Frandsen og sangerinden Mette Outzen fortolker P.H ́s smukke vedkommende viser, som vi kender dem fra dengang med Liva Weel.
Selvom mange af viserne er fra 1930 érne, føler de to musikere, at tekst og musik stadig er ligeså aktuelt som dengang.
For temaer som kærligheden, glæden og livet på godt og ondt med en grand politik lige øjet er jo en tidløs størrelse, som altid er værd at kæmpe for…
Historik:
Det hele startede med et telefon opkald i 2008” Min kollega fylder 70 og holder så meget af de gamle Liva viser; er det noget for dig Mette”? “JA!”sagde jeg promte, da jeg selv, ligesiden jeg var 12 år og oplevede Ulla Henningsen og Nicolajs Hess fortolke Liva weel i en nedlagt kirke i sdr. jylland, blev bjergtaget af dette poetiske og melodiske univers.
Jeg ringede derfor straks til min gode ven og musikalske kollega Jazzguitaristen Jakob Frandsen og spurgte om han ville lege med.
Dette er blevet til et fint musikalsk samarbejde om et projekt vi begge nærer dyb respekt for, da det for os, er en musikalsk og lyrisk skat, der til stadighed den dag i dag næsten et århundrede senere har sin aktualitet og berettigelse….

 

Anmeldelser:

Koncert i fanefjordscentret arr. af den vestlige vennekreds:

  “ Mette Outzens vokal er utrolig indlevende og facinerende og så er hun svær at få øjnene fra,
for hun synger med hele kroppen!Jakob Frandsen Guitar:
Stor musikalitet Og selvom opgaven var bundet, fornemmede vi klart et stort potentiale, også når det gælder andre genre.” citat hanne Nielsen; den vestlige vennekreds.“Tusinde TAK for en stor musikalsk og berigende oplevelse” citat Michael Vænge, Møn.
Efterårs arr. i Soderup kirke:
“Jeg har hørt Liva wheel så mange gange på pladen derhjemme og i radioen. Men at høre dig fortolke disse viser, lod mig opleve dem helt påny. Tusinde tak for det! “
– Citat Fra en publikum på 86 år

Hørgården, Amager:

“Vi på Hørgården har talt meget om jer siden i var her og synge skønne  Liva Weel sange for vore gæster og borgere på Hørgården. Der er flere af vore gæster der stadig snakker om, hvor fin og intim en stemning der herskede. Flere fik tårer i deres øjne, bl.a. mig selv af de smukke ord i sangene, sunget af din fine og rørende stemme Mette. Jeg har ikke før oplevet at så relativt mange ældre mennesker sidder så musestille i en hel time.. Lyttende og reflekterende over tekst, musik og hvad de måske har oplevet dengang. Jeg var efterfølgerne helt høj og flere af gæsterne sang ’Glemmer du’ på vej ud i busserne”.