Good Vibes Booking

Good Vibes Booking

- en unik musikoplevelse

Lea Thorlann & Spicy Gang

Lea Thorlann, voc

Lasse Storgaard , key/orgel/bas

Jakob Frandsen, gui

Marco Diallo, dr.

Med solid opbakning fra The Spicy Gang – de tre legende, velsvingende herrer – tager Lea Thorlann lytteren med på en musikalsk rejse til Rhythm’n blues og gospel-genrens eget hjemland USA. Med rødderne dybt rodfæstet i den melodramatiske amerikanske muld, guider hun gennem et landskab præget af charme, mangfoldighed og rytme, som er sjældent set på denne side af Atlanten. Repertoiret er en blanding af gode gamle og yngre blues klassikere og egne sange.
Lea Thorlann’s kraftfulde vokal inspirerer ofte anmeldere til at drage sammenligninger med Janis Joplin.
I 2009 udkom debutalbummet ”Untitled”, hvor alle sange er skrevet af Lea, som igennem årene har udfoldet sig aktivt på den danske musikscene både som lead og korsanger – live og i studier.
Ud over The Spicy Gang er hun også én af ”The Bells of Joy” hos Troels Jensen & the Healers, og har igennem mange år sunget med Ladies Sing the Blues, som blev nomineret af Danish Music Award til Årets Bedste Bluesudgivelse 2009.

ROOTS ZONE skrev: 
“Lea Thorlann mixer på en charmerende måde blues, rock, jazz og gospel på et mere end lovende debut-album med både humor og holdninger”
GAFFA skrev:
“Sydende, charmerende, karismatisk miks af blues, soul og gospel”
www.leathorlann.dk